Visitekaartje

Visitekaartje

Bekijk hier visitekaartje afmetingen in CM en MM >>

Visitekaartjes zijn alom bekend. In de zakelijke wereld worden ze gebruikt op beurzen, bijeenkomsten en klantbezoeken. Visitekaartjes worden eigenlijk altijd in dezelfde maat, 88x55mm., gedrukt. Dit wordt als standaard formaat gebruikt zodat er ook mapjes gemaakt kunnen worden waarin de kaartjes bewaard worden. Er zijn wel visitekaartjes die je kunt openklappen; op deze manier heb je een dubbel zo groot oppervlak om al je informatie op kwijt te kunnen. Vaak worden dit soort visitekaartje gebruikt bij tandartspraktijken, om afspraken op te kunnen noteren.

Bekijk hier visitekaartjes met afspraakruimte >>

Visitekaartje afmeting

De afmeting van het standaard formaat visitekaartje is: 88x55mm. Visitekaartjes kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt in diverse printkwaliteiten. Je kunt in PMS-kleuren drukken maar ook in full color. Het drukken in PMS is vaak goedkoper. Door het kleine formaat kan het visitekaartje meestal snel gedrukt en geleverd worden, meestal binnen een dag!

visitekaartje

Goedkope visitekaartjes >>

Formaat in pixels

Hoe hoger de DPI (pixels per inch), hoe meer pixels, hoe mooier de opdruk op het kaartje. Een standaard resolutie is meestal voldoende. Het formaat in pixels komt uit op 1004×650 pixels. Meestal kun je je eigen ontwerp uploaden, maar uiteraard kan ook gekozen worden voor een standaard sjabloon waarin je enkel je eigen informatie invult. Met een standaard sjabloon zit je qua pixels altijd goed!

Geen visitekaartje nodig maar op zoek naar bedrukte enveloppen? bekijk hier de enveloppen

Vorig artikelB6 formaat
Volgend artikelEnveloppen