Foto formaten

Foto formaten

Foto’s maken we steeds vaker en sneller. Waarschijnlijk heb jij ook je telefoongeheugen vol staan met foto’s. Foto’s van diverse uitstapjes, onvergetelijke vakanties en dagjes uit met familie. De waarde van foto’s wordt al snel vergeten. Daarom is het verstandig om naast een goede back-up voor je foto’s ook foto’s af te drukken. Het mooie hiervan is dat de mogelijkheden oneindig groot zijn. Wees wel selectief er zijn veel mooie foto’s maar welke foto’s zijn het waard om af te laten drukken?

Foto’s kun je tegenwoordig afdrukken op diverse materiaalsoorten. Hierdoor komt een foto op een hele andere manier tot zijn recht. Zo kun je tegenwoordig je eigen kalender met foto’s drukken, Fotoboeken, fotokaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes en nog veel meer verschillende producten om foto’s op af te drukken.

foto formaten
foto formaten

Ontwikkel je foto’s of fotoproducten altijd op hoogwaardig en kwalitatief uitstekend materiaal. Op deze manier zorg je dat de foto minder snel of nauwlijks verkleurd en blijft zijn waarde groter.

Oneindig veel mogelijkheden in foto formaten en in materiaalkeuze. Op de verschillende pagina’s zie je dan ook welke formaten aangeraden en/of geschikt zijn voor het type foto. Hierdoor kun je vanalles vinden over de uiteenlopende mogelijkheden voor bijv.

  • Foto op canvas
  • Foto op plexiglas
  • Foto op hout
  • Foto op aluminium
  • Foto op multipanel
  • Foto op forex

Door foto’s in diverse soorten materiaal en diverse foto formaten af te drukken creeer je sfeer in je huis of op kantoor. Herinneringen komen weer tot leven en worden niet meer vergeten. Het leuke van een foto is natuurlijk ook om dit cadeau te doen. De familiefoto’s afdrukken en als cadeau weg te geven heeft vaak meer waarde dan andere cadeaus.

Natuurlijk is er nog meer mogelijk dan alleen foto’s afdrukken op verschillend materiaal en in verschillende formaten. Het afdrukken van foto’s werkt ook uitstekend als geboortekaartje, trouwkaart, uitnodigingen en kaartjes voor andere gelegenheden.

Aangezien er zo veel foto formaten, foto materialen en mogelijkheden zijn, is het zeker de moeite waard om de juiste foto formaten uit te zoeken voordat je begint met afdrukken. Hou daarom ook altijd rekening met de kwaliteit van de foto’s. Mocht je een afbeelding vergroten dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de resolutie van de foto dit toelaat. Verstandig is dan ook voordat je foto’s besteld om iemand mee te laten kijken of het goed is gegaan.

Mocht je materialen, mogelijkheden of foto formaten missen op onze pagina die er echt toe doen? Dan willen wij je vragen om contact met ons op te nemen. Als het formaat een toevoeging is voor onze pagina zullen we dit dan ook zeker verwerken.