Fotoboek formaten

Fotoboek formaten

Een fotoboek maken kan in diverse soorten en in diverse fotoboek formaten. Een fotoboek maak je om de mooiste herinneringen samen te bundelen zodat dit bewaard blijft. Een fotoboek maken kan tegenwoordig op veel makkelijkere manieren dan we vanuit vroeger gewend zijn. Zo kun je een fotoboek met je smartphone, tablet of pc maken. Doordat kwaliteit van papier en afdrukmaterialen steeds hoogwaardiger wordt is het eindproduct ook steeds mooier.

Een fotoboek maken kan in diverse formaten en met verschillend materiaal. Onderstaand vindt je de meest voorkomende fotoboek formaten en bijbehorende mogelijkeden.

Fotoboek formaat liggend in cm + opties >>

Fotoboek formaten

 • Fotoboek liggend S. Dit 13,3 x 10 cm formaat fotoboek is ideaal om de foto’s van de verjaardagen van je kind op af te laten drukken.
 • Fotoboek liggend M. Een ideaal formaat 20 x 15 cm fotoboek voor de vakantiefoto’s.
 • Fotoboek liggend L. Fotoboek formaten van 28 x 21 cm zijn ideaal om cadeau te geven. Bijv. leuk om aan opa en oma te geven!
 • Fotoboek liggend XL. Dit grote 38,8 x 29,1 cm formaat fotoboek is leuk om een reportage van de gezinsfoto’s op af te laten drukken.

Fotoboek formaat staand in cm + opties >> 

Fotoboek formaten

 • Fotoboek staand M. 15 x 20 cm een ideale maat voor een fotoboek. Leuk voor foto’s met vrienden.
 • Fotoboek staand L. Fotoboek formaten in maat L (21 x 28 cm) zijn ideaal om cadeau te geven. Bijv. leuk om aan grootouders of ouders te geven!
 • Fotoboek staand XL. Dit grote 27 x 36 cm formaat fotoboek is leuk om een reportage van de bruiloft op af te laten drukken.

Fotoboek formaat vierkant in cm + opties >> 

Fotoboek formaten

 • Fotoboek vierkant S. Dit formaat fotoboek van 10 x 10 cm is ideaal om de foto’s van onvergetelijk verrassingsfeest.
 • Fotoboek vierkant M. Een ideaal formaat fotoboek (14 x 14 cm) van je laatste citytrip.
 • Fotoboek vierkant L. Fotoboek formaten in maat L (21 x 21 cm) zijn ideaal om cadeau te geven. Bijv. leuk om als jubileumalbum te maken!
 • Fotoboek vierkant XL. Dit 30 x 30 cm formaat fotoboek is leuk voor een reportage van je zelf gemaakte natuurfoto’s.

Natuurlijk zijn er naast deze fotoboek formaten nog veel meer mogelijkheden om je fotoalbum een andere uitstraling te geven. Naast de formaten is er ook veel mogelijk aan materiaalkeuzes. Hierbij kun je denken aan materialen voor de kaft zoals:

Fotoboek formaten

Naast de verschillende soorten materiaal voor kaften zijn er nog meer mogelijkheden met deze materialen. Op alle fotoboek formaten kun je een titel laten drukken. De diverse materialen zijn natuurlijk ook in verschillende kleuren leverbaar. De linnen kaft heeft als kleuren zwart, blauw, rood, oranje, grijs en paars. De leren kaft is verkrijgbaar in zwart en bruin. De zachte kaft en harde kaft met foto is elke wensbare foto te bedrukken.

Klik hier voor andere foto formaten >>

Vorig artikelInstagram bannerformaten
Volgend artikelFoto afdrukken